AYRIŞMAMIŞ UN

Ayrışmamış un, içerisinde tam buğday unu, antioksidan, fungal alfa amilaz, kavrulmuş malt unu bulunduran bir un çeşididir. Aynı zamanda sağlıklı, dengeli bir beslenme ve kolesterol miktarını dengede tutmak için buğdayın bütün özelliklerini içeren, iri kepek yapısına sahip özel bir tam buğday unudur.

Kullanım alanı: Tam buğday ekmeği ve unlu mamuller.

İçindekiler: Tam buğday unu (Gluten) ,Antioksidan (Askorbik Asit – E300) Fungal alfa amilaz, Kavrulmuş malt unu.

Organoleptik özellikler
Koku ve aroma: Kendine has koku ve aromada.
Renk: Kendine has esmer renkte.
Yapı: Kendine has akışkan ve toz yapıda, homojen görünümde olup ağartıcı ve koruyucu madde içermemektedir.

Kül (kuru maddede): %1,4 (max.)
Protein (kuru maddede): %11,0 (min.)

Ambalaj Şekli: Gıda ve gıdaya temas eden madde ve malzemeler yönetmeliğine uygun, 25kg Kraft ambalajda.

Spesifikasyon