Alaybeyi

ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER

unfabrikası

Baklava, tulumba, lokma ve diğer tatlı çeşitleri yapımında kullanılan Hükümdar, hassas işçilik isteyen özel ürünlerde de kullanıma uygun bir undur

unfabrikası

Kol böreği, boyoz, talaş ve diğer börek çeşitlerinin yanısıra donuk unlu mamuller yapımı için ideal bir undur.

unfabrikası

Genel olarak makine ve oklava yufkası imalatında kullanılan Hanedan; pizza, hamburger, poğaça, pide ve diğer mayalı ürünlerin imalatında da kullanılmaktadır.

unfabrikası

Pastacılık sektörünün tüm çeşitlerinde mükemmel bir performans sergileyen Pastam; pasta, kek, poğaça, kurabiye ve çörek çeşitleri için ideal bir undur.

unfabrikası

Unlu mamuller sektörünün tüm çeşitlerinde hizmet veren Sürmeli; ekmekçilik sektöründe de, odun ekmeği, Trabzon ekmeği, Ata ekmeği, rollar, baston ve baget tipi ekmek yapımı için ideal bir undur

unfabrikası

Lüks Francala, pide, lavaş pide, bazlama, lahmacun pidesi yapımında kullanılan Alaybeyi 1, çeşit ekmek yapımı için ideal bir undur

unfabrikası

Ekmekçilik sektörünün tüm ihtiyaçlarına cevap veren Alaybeyi 1, ekmek tebliğine uygun bir undur

unfabrikası

Ekmekçilik sektörünün tüm ihtiyaçlarına cevap veren Narin, ekmek tebliğine uygun bir undur.

unfabrikası

Anadolu'nun özenle seçilmiş en kaliteli durum buğdaylarından üretilen yüksek proteinli un

unfabrikası

Özellikle simit üretiminde kullanılan Kınalı, protein yönünden oldukça zengin olup, pide, lahmacun ve lavaj ekmek üretiminde de kullanılır

unfabrikası

Geçmişten günümüze kadar süregelen geleneksel köy ekmeğinin vazgeçilmez damak tadını yaşatmaya devam eden Alaybeyi 2, şebit, yufka, köy ekmeği ve tandır ekmeği yapımı için ideal bir undur

unfabrikası

Geleneksel lezzetler serisine yeni katılan Alaybeyi Köy Unu, her çeşit köy ekmeği yapımı için ideal bir undur.

unfabrikası

Çavdar ekmeği yapımı için hazırlanmış karışım un.

unfabrikası

Yulaf ekmeği yapımı için hazırlanmış karışım un.

unfabrikası

Sağlıklı, dengeli bir beslenme ve kolesterol miktarını dengede tutmak için buğdayın bütün özelliklerini içeren tam buğday unu.

unfabrikası

Özenle seçilmiş tahıl tanelerinin, farklı lezzetlere sahip tahıl unları ile harmanlanması sonucu ortaya çıkan mükemmel karışım.

unfabrikası

Mirella, içerisinde yüksek miktarda Ruşeym ihtiva eden, özel amaçlı tam buğday unudur. Hafifliği ve kendine özgü aromasıyla kahvaltı ve brunch için vazgeçilmez bir üründür.

unfabrikası

Ayçekirdekli ekmek ve unlu mamullerin yapımı için hazırlanmış karışım un.

unfabrikası

Arpa ekmeği ve Arpalı unlu mamullerin yapımı için hazırlanmış karışım un.

unfabrikası

Geleneksel Vakfıkebir ekmeği yapımını kolaylaştıran hazır Vakfıkebir unu

unfabrikası

Yumuşak ekmek yapımında standart ürün.

unfabrikası

Pizza hamuru yapımında standart ürün

unfabrikası

İtalyan mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden Ciabatta ekmeğinin yapımını kolaylaştıran hazır un

unfabrikası

Akdeniz mutfağının, Anadolu'ya yansıması olarak kabul edilen Isparta ekmeğinin yapımını kolaylaştıran hazır un

unfabrikası

Ruşeym hepimizin yakından tanıdığı buğday tanesinin en değerli kısmı olan
embriyosudur.  

unfabrikası

Doğal çavdardan elde edilen çavdar dekoru, çavdarlı unlu mamullerin süslemesinde kullanılır.

unfabrikası

Kaba öğütülmüş buğdaydan elde edilen Ayrışmamış Un dekoru, tam buğday unlu mamullerin süslemesinde kullanılır.

unfabrikası

Doğal yulaftan elde edilen yulaf dekoru, yulaflı unlu mamullerin süslemesinde kullanılır.

unfabrikası

Özenle seçilmiş olan doğal tahıl tanelerinin karışımı ile elde edilen tahıl dekoru, tahıllı unlu mamullerin süslemesinde kullanılır.

unfabrikası

Doğal ayçiçeğinden elde edilen bu dekor, ayçekirdeği içeren unlu mamullerin süslemesinde kullanılır