ALAYBEYi 1 FRANCALA

Alaybeyi 1 Francala unu, içerisinde Buğday unu, Fungal alfa amilaz, Antioksidan bulunduran ve unlu mamuller sektöründe bir çok üründe kullanılan bir undur. Özellikle simit (Gevrek), poğaça, açma ve bazlama çeşitlerinde hizmet veren francala, profesyonellerin ihtiyaçlarını karşılama noktasında mükemmel sonuç veren bir undur.

Kullanım alanı: Simit (Gevrek), poğaça, açma ve bazlama çeşitleri.

İçindekiler : Buğday unu (Gluten) , Fungal alfa amilaz, Antioksidan (Askorbik Asit – E300)

Organoleptik özellikler
Koku ve aroma : Kendine has koku ve aromada
Renk : Kendine has beyaz renkte
Yapı : Kendine has akışkan ve toz yapıda, homojen görünümde olup ağartıcı ve koruyucu madde içermemektedir.

Kül (kuru maddede) : %0,65 (max.)
Protein (kuru maddede) : %11,5 (min.)

Ambalaj şekli : Gıda ve gıdaya temas eden madde ve malzemeler yönetmeliğine uygun, 25kg Kraft, 50kg Polipropilen ambalajda.

Spesifikasyon