Baklava, tulumba, lokma ve diğer tatlı çeşitleri yapımında kullanılan Hükümdar, hassas işçilik isteyen özel ürünlerde de kullanıma uygun bir undur
Kol böreği, boyoz, talaş ve diğer börek çeşitlerinin yanısıra donuk unlu mamuller yapımı için ideal bir undur.
Genel olarak makine ve oklava yufkası imalatında kullanılan Hanedan; pizza, hamburger, poğaça, pide ve diğer mayalı ürünlerin imalatında da kullanılmaktadır.
Pastacılık sektörünün tüm çeşitlerinde mükemmel bir performans sergileyen Pastam; pasta, kek, poğaça, kurabiye ve çörek çeşitleri için ideal bir undur.
Unlu mamuller sektörünün tüm çeşitlerinde hizmet veren Sürmeli; ekmekçilik sektöründe de, odun ekmeği, Trabzon ekmeği, Ata ekmeği, rollar, baston ve baget tipi ekmek yapımı için ideal bir undur
Lüks Francala, pide, lavaş pide, bazlama, lahmacun pidesi yapımında kullanılan Alaybeyi 1, çeşit ekmek yapımı için ideal bir undur
Ekmekçilik sektörünün tüm ihtiyaçlarına cevap veren Alaybeyi 1, ekmek tebliğine uygun bir undur
Ekmekçilik sektörünün tüm ihtiyaçlarına cevap veren Narin, ekmek tebliğine uygun bir undur.
Anadolu'nun özenle seçilmiş en kaliteli durum buğdaylarından üretilen yüksek proteinli un
Özellikle simit üretiminde kullanılan Kınalı, protein yönünden oldukça zengin olup, pide, lahmacun ve lavaj ekmek üretiminde de kullanılır
Geçmişten günümüze kadar süregelen geleneksel köy ekmeğinin vazgeçilmez damak tadını yaşatmaya devam eden Alaybeyi 2, şebit, yufka, köy ekmeği ve tandır ekmeği yapımı için ideal bir undur
Geleneksel lezzetler serisine yeni katılan Alaybeyi Köy Unu, her çeşit köy ekmeği yapımı için ideal bir undur.
Çavdar ekmeği yapımı için hazırlanmış karışım un.
Yulaf ekmeği yapımı için hazırlanmış karışım un.
Sağlıklı, dengeli bir beslenme ve kolesterol miktarını dengede tutmak için buğdayın bütün özelliklerini içeren tam buğday unu.
Özenle seçilmiş tahıl tanelerinin, farklı lezzetlere sahip tahıl unları ile harmanlanması sonucu ortaya çıkan mükemmel karışım.
Mirella, içerisinde yüksek miktarda Ruşeym ihtiva eden, özel amaçlı tam buğday unudur. Hafifliği ve kendine özgü aromasıyla kahvaltı ve brunch için vazgeçilmez bir üründür.
Ayçekirdekli ekmek ve unlu mamullerin yapımı için hazırlanmış karışım un.
Arpa ekmeği ve Arpalı unlu mamullerin yapımı için hazırlanmış karışım un.
Geleneksel Vakfıkebir ekmeği yapımını kolaylaştıran hazır Vakfıkebir unu
Yumuşak ekmek yapımında standart ürün.
Pizza hamuru yapımında standart ürün
İtalyan mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden Ciabatta ekmeğinin yapımını kolaylaştıran hazır un
Akdeniz mutfağının, Anadolu'ya yansıması olarak kabul edilen Isparta ekmeğinin yapımını kolaylaştıran hazır un
Kendine has akışkan ve toz yapıda, homojen görünümde olup ağartıcı ve koruyucu madde içermemektedir.
Ruşeym hepimizin yakından tanıdığı buğday tanesinin en değerli kısmı olan
embriyosudur.
Doğal çavdardan elde edilen çavdar dekoru, çavdarlı unlu mamullerin süslemesinde kullanılır.
Kaba öğütülmüş buğdaydan elde edilen Ayrışmamış Un dekoru, tam buğday unlu mamullerin süslemesinde kullanılır.
Doğal yulaftan elde edilen yulaf dekoru, yulaflı unlu mamullerin süslemesinde kullanılır.
Özenle seçilmiş olan doğal tahıl tanelerinin karışımı ile elde edilen tahıl dekoru, tahıllı unlu mamullerin süslemesinde kullanılır.
Doğal ayçiçeğinden elde edilen bu dekor, ayçekirdeği içeren unlu mamullerin süslemesinde kullanılır