ALAYBEYİ 2

Geçmişten günümüze kadar süregelen geleneksel köy ekmeğinin vazgeçilmez damak tadını yaşatmaya devam eden Alaybeyi 2, şebit, yufka, köy ekmeği ve tandır ekmeği yapımı için ideal bir undur

Geçmişten günümüze kadar süregelen geleneksel köy ekmeğinin vazgeçilmez damak tadını yaşatmaya devam eden Alaybeyi 2, şebit, yufka, köy ekmeği ve tandır ekmeği yapımı için ideal bir undur

Kullanım alanı: Şebit, yufka, köy ekmeği ve tandır ekmeği.

İçindekiler: Buğday unu, antioksidan (askorbik asit-E 300), fungal alfa amilaz.

Organoleptik özellikler
Koku ve aroma: Kendine has koku ve aromada
Renk: Kendine has beyaz renkte
Yapı: Kendine has akışkan ve toz yapıda, homojen görünümde olup ağartıcı ve koruyucu madde içermemektedir. 
Kül (kuru maddede): % 1,8 (max.)
Protein (kuru maddede): % 13,5 (min.)

Ambalaj şekli:
Türk Gıda Kodeksine uygun malzemeden, 25 kg kraft ve 50 kg polipropilen ambalajda. 

Sertifikalar