Alaybeyi 2 unu, içerisinde buğday unu, antioksidan, fungal alfa amilaz bulunduran ve geçmişten günümüze kadar süregelen geleneksel köy ekmeğinin vazgeçilmez damak tadını yaşatmaya devam etmektedir. Özellikle şebit, yufka, köy ekmeği ve tandır ekmeği yapımı için ideal bir undur.
Kullanım alanı: Şebit, yufka, köy ekmeği ve tandır ekmeği.
İçindekiler: Buğday unu, antioksidan (askorbik asit-E 300), fungal alfa amilaz.
Organoleptik özellikler
Koku ve aroma: Kendine has koku ve aromada
Renk: Kendine has esmer renkte
Yapı: Kendine has akışkan ve toz yapıda, homojen görünümde olup ağartıcı ve koruyucu madde içermemektedir.
Kül (kuru maddede): % 1,75 (max.)
Protein (kuru maddede): % 13,5 (min.)
Ambalaj şekli: Gıda ve gıdaya temas eden madde ve malzemeler yönetmeliğine uygun, 25kg Kraft, 50kg Polipropilen ambalajda.