ARPA MİKS

Arpa ekmeği ve Arpalı unlu mamullerin yapımı için hazırlanmış karışım un.

Arpa ekmeği ve Arpalı unlu mamullerin yapımı için hazırlanmış karışım un.

Kullanım alanı: Arpa ekmeği ve kurabiyeler.

İçindekiler: Buğday unu, arpa unu, antioksidan (askorbik asit - E300),
fungal alfa amilaz, çeşitli enzimler.

Organoleptik özellikler ;
Koku ve aroma: Kendine has koku ve aromada
Renk: Kendine has esmer renkte
Yapı: Kendine has akışkan ve toz yapıda, homojen görünümde olup ağartıcı ve koruyucu madde içermemektedir.
Kül (kuru maddede): % 2,0 (max.)
Protein (kuru maddede): % 7,0 (min.)

Ambalaj şekli:
Türk Gıda Kodeksine uygun malzemeden, 25 kg kraft ambalajda.

Sertifikalar