ATEŞBAZ

Ateşbaz unu, içerisinde Buğday unu, Antioksidan, Fungal alfa amilaz bulunduran ve protein yönünden oldukça zengin olan bir undur. Özellikle simit (gevrek) üretiminde kullanılan bir undur.

Kullanım Alanı : Simit (gevrek) yapımına özel

İçindekiler : Buğday unu (Gluten), Antioksidan (Askorbik Asit – E300), Fungal Alfa Amilaz

Organoleptik Özellikler
Koku ve aroma : Kendine has koku ve aromada.
Renk : Kendine has beyaz renkte.
Yapı : Kendine has akışkan ve toz yapıda, homojen görünümde olup, ağartıcı ve koruyucu madde içermemektedir.

Kül (kuru maddede) : %0,80 (max)
Protein (kuru maddede) : %11,5 (min)

Ambalaj Şekli : Gıda ve gıdaya temas eden madde ve malzemeler yönetmeliğine uygun, 25kg Kraft, 50kg Polipropilen ambalajda.

Spesifikasyon