Beylerbeyi unu, içerisinde buğday unu, durum buğdayı unu, vital gluten ve antioksidan bulunduran ve Antep usulü baklava gibi ince dokunuşların sahip olduğu unlu mamüllerin yapımında kullanılan undur.
Kullanım Alanı : Antep usulü baklava çeşitleri.
İçindekiler : Buğday Unu (Gluten), Durum Buğdayı Unu (Gluten), Hemiselülaz enzimi, Vital Gluten
Organoleptik Özellikler
Koku ve aroma : Kendine has koku ve aromada.
Renk : Kendine has beyaz renkte.
Yapı : Kendine has akışkan ve toz yapıda, homojen görünümde olup, ağartıcı ve koruyucu madde içermemektedir.
Kül (kuru maddede) : %0,55 (max)
Protein (kuru maddede) : %13,0 (min)
Ambalaj Şekli : Gıda ve gıdaya temas eden madde ve malzemeler yönetmeliğine uygun, 25kg Kraft, 50kg Polipropilen veya bez ambalajda.