CIABATTA

İtalyan mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden Ciabatta ekmeğinin yapımını kolaylaştıran hazır un

İtalyan mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden Ciabatta ekmeğinin yapımını kolaylaştıran hazır un

Kullanım alanı: Ciabatta ekmeği

İçindekiler: Buğday unu, fermente edilmiş ekşi buğday unu, antioksidan(askorbik
asit-E300), fungal alfa amilaz

Organoleptik özellikler
Koku ve aroma: Kendine has koku ve aromada
Renk: Kendine has beyaz renkte
Yapı: Kendine has akışkan ve toz yapıda, homojen görünümde olup ağartıcı ve
Koruyucu madde içermemektedir.
Kül (kuru maddede): %0,60 (max.)
Protein (kuru maddede): %10,5 (min.)

Ambalaj şekli:
Türk Gıda Kodeksine uygun malzemeden, 25 kg. Kraft ambalajda.

Sertifikalar