Hamburger unu, İçerisinde buğday unu, antioksidan, fungal alfa amilaz bulunduran ve hamburger ve yumuşak ekmek yapımında kullanılan standart bir undur. Aynı zamanda kahvaltılık, sandviç, tost ekmeklerinin yapımında da hamburger unu kullanılabilmektedir.
Kullanım alanı: Hamburger ve tost ekmeği, sandviç ve kahvaltılık soft ekmekler.
İçindekiler: : Buğday unu (Gluten) ,Antioksidan (Askorbik Asit-E 300), Fungal alfa amilaz ve çeşitli enzimler.
Organoleptik özellikler
Koku ve aroma: Kendine has koku ve aromada.
Renk: Kendine has beyaz renkte.
Yapı: Kendine has akışkan ve toz yapıda, homojen görünümde olup ağartıcı ve koruyucu madde içermemektedir.
Kül (kuru maddede): % 0,60 (max.)
Protein (kuru maddede): % 11,0 (min.)
Ambalaj şekli: Gıda ve gıdaya temas eden madde ve malzemeler yönetmeliğine uygun, 25kg Kraft, ambalajda.