HANEDAN

Genel olarak makine ve oklava yufkası imalatında kullanılan Hanedan; pizza, hamburger, poğaça, pide ve diğer mayalı ürünlerin imalatında da kullanılmaktadır.

Genel olarak makine ve oklava yufkası imalatında kullanılan Hanedan; pizza, hamburger, poğaça, pide ve diğer mayalı ürünlerin imalatında da kullanılmaktadır.

Kullanım alanı: Yufka, pizza, hamburger, poğaça, özel pide ve ekmek çeşitleri.

İçindekiler: Buğday unu


Organoleptik özellikler:
Koku ve aroma: Kendine has koku ve aromada
Renk: Kendine has beyaz renkte
Yapı: Kendine has akışkan ve toz yapıda, homojen görünümde olup ağartıcı ve koruyucu madde içermemektedir.
Kül (kuru maddede): % 0,52 (max.)
Protein (kuru maddede): % 12,0 (min.)


Ambalaj şekli:
Türk Gıda Kodeksine uygun malzemeden, 25 kg kraft, 50 kg polipropilen veya bez ambalajda.

Sertifikalar