Hükümdar unu, içerisinde buğday unu, vital gluten, hemiselülaz enzimi içeren ve baklava, tulumba, lokma ve diğer tatlı çeşitleri yapımında kullanılan bir undur. Ayrıca hassas işçilik isteyen özel ürünlerde de kullanıma uygun bir undur.
Kullanım alanı: Baklava, tulumba, lokma tatlısı ve diğer tatlı çeşitleri.
İçindekiler: Buğday unu (Gluten) , Hemüselülaz enzimi.
Organoleptik özellikler
Koku ve aroma: Kendine has koku ve aromada
Renk: Kendine has beyaz renkte
Yapı: Kendine has akışkan ve toz yapıda, homojen görünümde olup ağartıcı ve koruyucu madde içermemektedir.
Kül (kuru maddede): %0,55 (max)
Protein (kuru maddede): %12 (min)
Ambalaj şekli: Gıda ve gıdaya temas eden madde ve malzemeler yönetmeliğine uygun, 25kg Kraft, 50kg Polipropilen veya bez ambalajda.