HÜKÜMDAR

Baklava, tulumba, lokma ve diğer tatlı çeşitleri yapımında kullanılan Hükümdar, hassas işçilik isteyen özel ürünlerde de kullanıma uygun bir undur

Baklava, tulumba, lokma ve diğer tatlı çeşitleri yapımında kullanılan Hükümdar, hassas işçilik isteyen özel ürünlerde de kullanıma uygun bir undur.

Kullanım alanı: Baklava, tulumba, lokma tatlısı ve diğer tatlı çeşitleri.

İçindekiler: Buğday unu

Organoleptik özellikler
Koku ve aroma: Kendine has koku ve aromada
Renk: Kendine has beyaz renkte
Yapı: Kendine has akışkan ve toz yapıda, homojen görünümde olup ağartıcı ve koruyucu madde içermemektedir.
Kül (kuru maddede): % 0,50 (max.)
Protein (kuru maddede): % 12,5 (min.)

Ambalaj şekli:
Türk Gıda Kodeksine uygun malzemeden, 25 kg kraft, 50 kg polipropilen veya bez ambalajda

Sertifikalar