Isparta EkmeÄŸi Unu, içerisinde buÄŸday ununun yanı sıra fermente edilmiÅŸ ekÅŸi buÄŸday unu bulunduran ve Akdeniz mutfağının, Anadolu'ya yansıması olarak kabul edilen Isparta ekmeÄŸinin yapımını kolaylaÅŸtıran hazır undur.
Kullanım alanı: Isparta ekmeği ve uzun fermantasyonlu ekmekler.
Ä°çindekiler: BuÄŸday unu (Gluten) , Antioksidan (Askorbik Asit – E300), Fungal alfa amilaz, Fermente edilmiÅŸ ekÅŸi buÄŸday unu.
Organoleptik özellikler:
Koku ve aroma: Kendine has koku ve aromada
Renk: Kendine has esmer renkte
Yapı: Kendine has akışkan ve toz yapıda, homojen görünümde olup aÄŸartıcı ve koruyucu madde içermemektedir.
Kül (kuru maddede): %1,9 (max.)
Protein (kuru maddede): %14,5 (min.)
Ambalaj ÅŸekli: Gıda ve gıdaya temas eden madde ve malzemeler yönetmeliÄŸine uygun, 25kg Kraft, ambalajda