ISPARTA EKMEĞİ

Isparta EkmeÄŸi Unu, içerisinde buÄŸday ununun yanı sıra fermente edilmiÅŸ ekÅŸi buÄŸday unu bulunduran ve Akdeniz mutfağının, Anadolu'ya yansıması olarak kabul edilen Isparta ekmeÄŸinin yapımını kolaylaÅŸtıran hazır undur.

Kullanım alanı: Isparta ekmeği ve uzun fermantasyonlu ekmekler.

Ä°çindekiler: BuÄŸday unu (Gluten) , Antioksidan (Askorbik Asit – E300), Fungal alfa amilaz, Fermente edilmiÅŸ ekÅŸi buÄŸday unu. 

Organoleptik özellikler:
Koku ve aroma: Kendine has koku ve aromada
Renk: Kendine has esmer renkte
Yapı: Kendine has akışkan ve toz yapıda, homojen görünümde olup aÄŸartıcı ve koruyucu madde içermemektedir.

Kül (kuru maddede): %1,9 (max.)
Protein (kuru maddede): %14,5 (min.)

Ambalaj ÅŸekli: Gıda ve gıdaya temas eden madde ve malzemeler yönetmeliÄŸine uygun, 25kg Kraft, ambalajda

Spesifikasyon