ISPARTA EKMEĞİ

Akdeniz mutfağının, Anadolu'ya yansıması olarak kabul edilen Isparta ekmeğinin yapımını kolaylaştıran hazır un

Akdeniz mutfağının, Anadolu'ya yansıması olarak kabul edilen Isparta ekmeğinin yapımını kolaylaştıran hazır un

Kullanım alanı: Isparta ekmeği ve uzun fermantasyonlu ekmekler

İçindekiler: Buğday unu, fermente edilmiş ekşi buğday unu, antioksidan(askorbikasit-E300), fungal alfa amilaz

Organoleptik özellikler:
Koku ve aroma: Kendine has koku ve aromada
Renk: Kendine has beyaz renkte
Yapı: Kendine has akışkan ve toz yapıda, homojen görünümde olup ağartıcı ve koruyucu madde içermemektedir.
Kül (kuru maddede): %1,9 (max.)
Protein (kuru maddede): %10,5 (min.)

Ambalaj şekli:
Türk Gıda Kodeksine uygun malzemeden, 25 kg Kraft ambalajda.

Sertifikalar