KINALI

Alaybeyi Kınalı unu, içerisinde buğday unu, antioksidan, fungal alfa amilaz bulunduran ve Konya mutfağına özel etliekmek, konya böreği ve yağ somunu gibi ürünlerin yapımında kullanılan özel üretilen bir undur.

Kullanım alanı: Etliekmek, Konya Böreği ve Yağ Somunu gibi ürünlerin yapımı için.

İçindekiler : Buğday unu (Gluten) , Antioksidan (Askorbik asit - E 300), Fungal alfa amilaz.

Organoleptik özellikler
Koku ve aroma : Kendine has koku ve aromada.
Renk : Kendine has esmer renkte.
Yapı : Kendine has akışkan ve toz yapıda, homojen görünümde olup ağartıcı ve koruyucu madde içermemektedir.

Kül (kuru maddede) : %1,5 (max.)
Protein (kuru maddede) : %12,0 (min.)

Ambalaj şekli : Gıda ve gıdaya temas eden madde ve malzemeler yönetmeliğine uygun, 50kg Polipropilen ambalajda.

Spesifikasyon