KINALI

Özellikle simit üretiminde kullanılan Kınalı, protein yönünden oldukça zengin olup, pide, lahmacun ve lavaj ekmek üretiminde de kullanılır

Özellikle simit üretiminde kullanılan Kınalı, protein yönünden oldukça zengin olup, pide, lahmacun ve lavaj ekmek üretiminde de kullanılır

Kullanım alanı: Simit, pide, lahmacun ve lavaş ekmek.

İçindekiler: Buğday unu, antioksidan (askorbik asit-E 300), fungal alfa amilaz.

Organoleptik özellikler
Koku ve aroma: Kendine has koku ve aromada
Renk: Kendine has beyaz renkte
Yapı: Kendine has akışkan ve toz yapıda, homojen görünümde olup ağartıcı ve koruyucu madde içermemektedir. 
Kül (kuru maddede): % 1,0 (max.)
Protein (kuru maddede): % 13,0 (min.)

Ambalaj şekli:
Türk Gıda Kodeksine uygun malzemeden, 25 kg ve 50 kg polipropilen ambalajda

Sertifikalar