Alaybeyi Köy unu, içerisinde buğday unu, antioksidan, hemiselülaz bulunduran ve geleneksel lezzetler serisine yeni katılan un olma özelliği taşıyan bir üründür. Aynı zamanda her çeşit köy ekmeği yapımı için ideal bir undur.
Kullanım alanı: Köy ekmeği, Tandır ekmeği
İçindekiler: Buğday unu, Antioksidan (Askorbik Asit - E300), Fungal Alfa Amilaz, Hemüselülaz
Organoleptik özellikler
Koku ve Aroma: Kendine has koku ve aromada
Renk: Kendine has beyaz renkte
Yapı: Kendine has akışkan ve toz yapıda, homojen görünümde olup ağartıcı ve koruyucu madde içermemektedir.
Kül (kuru maddede): %1,4 (max.)
Protein (Kuru Maddede): %11,5 (min.)
Ambalaj şekli : Gıda ve gıdaya temas eden madde ve malzemeler yönetmeliğine uygun, 50kg Polipropilen ambalajda.