NARİN

Ekmekçilik sektörünün tüm ihtiyaçlarına cevap veren Narin, ekmek tebliğine uygun bir undur.

Ekmekçilik sektörünün tüm ihtiyaçlarına cevap veren Narin, ekmek tebliğine uygun bir undur.

Kullanım alanı: Odun, Matador ve Döner fırınlarda yapılacak ekmek çeşitlerine uygundur.

İçindekiler: Buğday unu, antioksidan(askorbik asit-E300), fungal alfa amilaz

Organoleptik özellikler
Koku ve aroma: Kendine has koku ve aromada
Renk: Kendine has beyaz renkte
Yapı: Kendine has akışkan ve toz yapıda, homojen görünümde olup ağartıcı ve koruyucu madde içermemektedir.
Kül (kuru maddede): %0,75< %Kül < %0,80
Protein (kuru maddede): %10,5 (min.)

Ambalaj şekli:
Türk Gıda Kodeksine uygun malzemeden, 25 kg ve 50 kg polipropilen ambalajda.

Sertifikalar