Narin un, içerisinde Buğday unu, antioksidan, fungal alfa amilaz bulunduran ve ekmekçilik sektörünün tüm ihtiyaçlarına cevap veren bir undur.
Kullanım alanı: Odun, Matador ve Döner fırınlarda yapılacak ekmek çeşitlerine uygundur.
İçindekiler: Buğday unu, Antioksidan (Askorbik Asit - E300), Fungal Alfa Amilaz
Organoleptik özellikler
Koku ve aroma: Kendine has koku ve aromada.
Renk: Kendine has beyaz renkte.
Yapı: Kendine has akışkan ve toz yapıda, homojen görünümde olup ağartıcı ve koruyucu madde içermemektedir.
Kül (kuru maddede): %0,75 - %0,80 (max)
Protein (kuru maddede): %12 (min.)
Ambalaj şekli: Gıda ve gıdaya temas eden madde ve malzemeler yönetmeliğine uygun, 50kg Polipropilen ambalajda.