PASTAM

Pastacılık sektörünün tüm çeşitlerinde mükemmel bir performans sergileyen Pastam; pasta, kek, poğaça, kurabiye ve çörek çeşitleri için ideal bir undur.

Pastacılık sektörünün tüm çeşitlerinde mükemmel bir performans sergileyen Pastam; pasta, kek, poğaça, kurabiye ve çörek çeşitleri için ideal bir undur.

Kullanım alanı: Pasta, kek, poğaça, kurabiye ve çörek çeşitleri

İçindekiler:    Buğday unu, antioksidan (askorbik asit-E 300), fungal alfa amilaz

Organoleptik özellikler
Koku ve aroma: Kendine has koku ve aromada
Renk: Kendine has beyaz renkte
Yapı: Kendine has akışkan ve toz yapıda, homojen görünümde olup ağartıcı ve koruyucu madde içermemektedir. 
Kül (kuru maddede): % 0,56 (max.)
Protein (kuru maddede): % 10,5 (min.)

Ambalaj şekli:
Türk Gıda Kodeksine uygun malzemeden 5 kg, 10 kg ve 25 kg kraft, 50 kg polipropilen veya bez ambalajda. 

Sertifikalar