SARI UN/DURUM BUĞDAYI UNU

Anadolu'nun özenle seçilmiş en kaliteli durum buğdaylarından üretilen yüksek proteinli un

Anadolu'nun özenle seçilmiş en kaliteli durum buğdaylarından üretilen yüksek proteinli un

Kullanım Alanı: Her türlü unlu mamul ve ekmek çeşitleri

İçindekiler: Durum Buğdayı unu, antioksidan(askorbik asit-E300), fungal alfa amilaz

Organoleptik Özellikler

Koku ve Aroma: Kendine has koku ve aromada
Renk: Kendine has sarı renkte
Yapı: Kendine has akışkan ve toz yapıda, homojen görünümde olup ağartıcı ve koruyucu madde içermemektedir.
Kül (kuru maddede): %1,2 (max.)
Protein (Kuru Maddede): %13,0 (min.)

Ambalaj şekli
Türk Gıda Kodeksine uygun malzemeden, 25 kg kraft ve 50 kg polipropilen ambalajda

Sertifikalar