Şehzade unu, içerisinde buğday unu, vital gluten , antioksidan, Hemüselülaz enzimi bulunduran ve kol böreği, boyoz, talaş ve diğer börek çeşitlerinin yanısıra donuk unlu mamuller yapımı için kullanılan ideal bir undur.
Kullanım alanı: Börek çeşitleri ve donuk ürünler.
İçindekiler: Buğday unu (Gluten), Antioksidan (Askorbik Asit – E300), Hemüselülaz enzimi.
Organoleptik özellikler
Koku ve aroma: Kendine has koku ve aromada.
Renk: Kendine has beyaz renkte.
Yapı: Kendine has akışkan ve toz yapıda, homojen görünümde olup ağartıcı ve koruyucu madde içermemektedir.
Kül (kuru maddede): %0,55 (max)
Protein (kuru maddede): %12,5 (min)
Ambalaj şekli: Gıda ve gıdaya temas eden madde ve malzemeler yönetmeliğine uygun, 25kg Kraft, 50kg Polipropilen veya bez ambalajda.