SÜRMELi

Unlu mamuller sektörünün tüm çeşitlerinde hizmet veren Sürmeli; ekmekçilik sektöründe de, odun ekmeği, Trabzon ekmeği, Ata ekmeği, rollar, baston ve baget tipi ekmek yapımı için ideal bir undur

Unlu mamuller sektörünün tüm çeşitlerinde hizmet veren Sürmeli; ekmekçilik sektöründe de, odun ekmeği, Trabzon ekmeği, Ata ekmeği, rollar, baston ve baget tipi ekmek yapımı için ideal bir undur

Kullanım alanı: Her türlü unlu mamuller, odun ekmeği, Trabzon ve Ata ekmeği.

İçindekiler: Buğday unu, antioksidan (askorbik asit-E 300), fungal alfa amilaz.

Organoleptik özellikler
Koku ve aroma: Kendine has koku ve aromada
Renk: Kendine has beyaz renkte
Yapı: Kendine has akışkan ve toz yapıda, homojen görünümde olup ağartıcı ve koruyucu madde içermemektedir. 
Kül (kuru maddede): % 0,56 (max.)
Protein (kuru maddede): % 10,5 (min.)

Ambalaj şekli:
Türk Gıda Kodeksine uygun malzemeden 25 kg kraft ve 50 kg polipropilen veya bez ambalajda. 
 

Sertifikalar