SÜRMELi

Sürmeli unu, içerisinde Buğday unu, Antioksidan, Fungal Alfa Amilaz bulunduran ve unlu mamuller sektörünün tüm çeşitlerinde hizmet veren bir un çeşididir. Aynı zamanda ekmekçilik sektöründe de, odun ekmeği, Trabzon ekmeği, Ata ekmeği, rollar, baston ve baget tipi ekmek yapımı için kullanılan ideal bir undur.

Kullanım alanı: Her türlü unlu mamuller, odun ekmeği, Trabzon ve Ata ekmeği.

İçindekiler: Buğday unu (Gluten) , Antioksidan (Askorbik Asit - E 300), Fungal alfa amilaz.

Organoleptik özellikler
Koku ve aroma: Kendine has koku ve aromada.
Renk: Kendine has beyaz renkte.
Yapı: Kendine has akışkan ve toz yapıda, homojen görünümde olup ağartıcı ve koruyucu madde içermemektedir. 

Kül (kuru maddede): % 0,55 (max.)
Protein (kuru maddede): %11,0 (min.)

Ambalaj şekli: Gıda ve gıdaya temas eden madde ve malzemeler yönetmeliğine uygun, 25kg Kraft, 50kg Polipropilen veya bez ambalajda.

Spesifikasyon