Tahıllı Hazır Ekmek Karışımı tahıllı ekmek veya kurabiye başta olmak üzere tahıllı unlu mamullerin yapımı için hazırlanmış bir undur. Alaybeyi Tahıl Miks, maya ve suyun birleşimiyle çok kısa sürede mükemmel lezzette ekmekler elde edebilirsiniz.
Kullanım alanı: Tahıllı ekmek, tahıllı unlu mamuller ve kurabiyeler .
İçindekiler: Buğday unu (Gluten), Çavdar unu, Yulaf unu, Ayçekirdek içi, Keten tohumu, Çavdar ezmesi, Antioksidan (askorbik asit- E300), Fungal alfa amilaz, Hemiselülaz, Kavrulmuş malt unu, Prefermente edilmiş ekşi buğday hamuru tozu.
Organoleptik özellikler
Koku ve aroma: Kendine has koku ve aromada
Renk: Kendine has esmer renkte
Yapı: Kendine has akışkan ve toz yapıda, homojen görünümde olup ağartıcı ve koruyucu madde içermemektedir.
Kül (kuru maddede): % 1,2 (max.)
Protein (kuru maddede): % 11 (min.
Ambalaj şekli: Gıda ve gıdaya temas eden madde ve malzemeler yönetmeliğine uygun, 25kg Kraft ambalajda.