Tam Buğday Unu

Tam buğday unu, toprağın en önemli mahsüllerinden biri olan buğdayın tüm bölümlerini içerisinde un haline getirilmesiyle elde edilmektedir.

Sağlıklı, dengeli bir beslenme ve kolesterol miktarını dengede tutmak için buğdayın bütün özelliklerini içeren, ince kepek yapısına sahip özel bir tam buğday unudur.

Kullanım Alanı: Kepekli tüm ekmek ve unlu mamüller

İçindekiler: Tam buğday unu (Gluten), Antioksidan (Askorbik Asit – E300), Fungal alfa amilaz, Hemüselülaz

Organoleptik Özellikler 
Koku ve aroma:
Kendine has koku ve aromada.
Renk: Kendine has esmer renkte.
Yapı: Kendine has akışkan ve toz yapıda, homojen görünümde olup, ağartıcı ve koruyucu madde içermemektedir.

Kül (kuru maddede) : %1,2 (max)
Protein (kuru maddede) : %13,5 (min)

Ambalaj Şekli: Gıda ve gıdaya temas eden madde ve malzemeler yönetmeliğine uygun, 25kg Kraft, 50kg Polipropilen ambalajda.

Spesifikasyon