VAKFIKEBİR

Vakfıkebir unu, içerisinde buğday unu, Prefermente edilmiş ekşi buğday hamuru tozu, antioksidan bulunduran ve geleneksel Vakfıkebir ekmeği yapımını kolaylaştıran hazır undur. Vakfıkebir ekmeğinin yanı sıra ekşi hamur ekmeklerinin de yapımında kullanılmaktadır. 

Kullanım alanı: Vakfıkebir ekmeği, ekşi hamur ekmekleri.

İçindekiler:Buğday unu (Gluten), Antioksidan (Askorbik Asit – E300), Fungal alfa amilaz, Prefermente edilmiş ekşi buğday hamuru tozu.

Organoleptik özellikler
Koku ve aroma: Kendine has koku ve aromada.
Renk: Kendine has beyaz renkte.
Yapı: Kendine has akışkan ve toz yapıda, homojen görünümde olup ağartıcı ve koruyucu madde içermemektedir. 

Kül (kuru maddede): % 0,75 (max.)
Protein (kuru maddede): % 11,5 (min.)

Ambalaj şekli: Gıda ve gıdaya temas eden madde ve malzemeler yönetmeliğine uygun, 25kg Kraft, ambalajda.

Spesifikasyon