VAKFIKEBİR

Geleneksel Vakfıkebir ekmeği yapımını kolaylaştıran hazır Vakfıkebir unu

Geleneksel Vakfıkebir ekmeği yapımını kolaylaştıran hazır Vakfıkebir unu

Kullanım alanı: Vakfıkebir ekmeği, ekşi hamur ekmekleri.

İçindekiler: Buğday unu, fermente edilmiş ekşi buğday unu, antioksidan (askorbikasit - E300), fungal alfa amilaz.

Organoleptik özellikler
Koku ve aroma: Kendine has koku ve aromada
Renk: Kendine has beyaz renkte
Yapı: Kendine has akışkan ve toz yapıda, homojen görünümde olup ağartıcı ve koruyucu madde içermemektedir. 
Kül (kuru maddede): % 0,80 (max.)
Protein (kuru maddede): % 10,0 (min.)

Ambalaj şekli:
Türk Gıda Kodeksine uygun malzemeden, 25 kg kraft ambalajda.

Sertifikalar