YULAF MİKS

Yulaf ekmeği yapımı için hazırlanmış karışım un.

Yulaf ekmeği yapımı için hazırlanmış karışım un.

Kullanım alanı: Yulaf ekmeği ve yulaflı unlu mamuller.

İçindekiler: Yulaf unu, buğday unu, antioksidan (askorbik asit - E300),fungal alfa amilaz, çeşitli enzimler.

Organoleptik özellikler
Koku ve aroma: Kendine has koku ve aromada
Renk: Kendine has esmer renkte
Yapı: Kendine has akışkan ve toz yapıda, homojen görünümde olup ağartıcı ve koruyucu madde içermemektedir. 
Kül (kuru maddede): % 1,5 (max.)
Protein (kuru maddede): % 7,0 (min.)

Ambalaj şekli:
Türk Gıda Kodeksine uygun malzemeden, 25 kg kraft ambalajda.

Sertifikalar