Yulaflı Hazır Ekmek Karışımı yulaflı ekmek veya yulaflı unlu mamullerin yapımı için hazırlanmış bir undur. Alaybeyi Yulaf Miks, maya ve suyun birleşimiyle çok kısa sürede mükemmel lezzette ekmekler elde edebilirsiniz.
Kullanım alanı: Yulaf ekmeği, yulaflı unlu mamuller ve kurabiyeler.
İçindekiler: Buğday unu (Gluten) , Yulaf unu, Antioksidan (Askorbik Asit – E300), Kavrulmuş malt unu.
Organoleptik özellikler
Koku ve aroma: Kendine has koku ve aromada
Renk: Kendine has esmer renkte
Yapı: Kendine has akışkan ve toz yapıda, homojen görünümde olup ağartıcı ve koruyucu madde içermemektedir.
Kül (kuru maddede) : % 1,5 (max.)
Protein (kuru maddede) : % 11,5 (min.)
Ambalaj şekli: Gıda ve gıdaya temas eden madde ve malzemeler yönetmeliğine uygun, 25kg Kraft ambalajda.